Завршни састанак израде Стратегије развоја мреже ДВД

У сали Ватрогасног дома у Краљеву одржан је трећи, завршни састанак чланова мреже Градског ватрогасног савеза Краљево са фирмом МСП консалтинг у оквиру израде Стратегије развоја мреже добровољних ватрогасних друштава на територији града Краљева.

Представници ватрогасних друштава са територије Краљева упознали су се са комплетним документом Стратегије и Акционог плана у наредном петогодишњем периоду, дајући своје коментаре и сугестије и предлажући побољшања докујмента у последњој фази израде. Учесници су се сложили да је пред њима значајан документ, који отвара нове видике развоја ватрогаства у наредним временима. Ауторима је одато велико признање на уложеном труду, а Стратегија ће бити ускоро представљена на терену, као и широј заинтересованој јавности.

Средства за израду Стратегије обезбеђена су на основу пројекта „Заједно можемо да заштитимо наше шумe!“ који ДВД Краљево спроводи у оквиру Програма подршке „Екосистем – подршка реформама у заштити животне средине” који реализују Млади истраживачи Србије, а подржава Шведска.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *