Završni sastanak izrade Strategije razvoja mreže DVD

U sali Vatrogasnog doma u Kraljevu održan je treći, završni sastanak članova mreže Gradskog vatrogasnog saveza Kraljevo sa firmom MSP konsalting u okviru izrade Strategije razvoja mreže dobrovoljnih vatrogasnih društava na teritoriji grada Kraljeva.

Predstavnici vatrogasnih društava sa teritorije Kraljeva upoznali su se sa kompletnim dokumentom Strategije i Akcionog plana u narednom petogodišnjem periodu, dajući svoje komentare i sugestije i predlažući poboljšanja dokujmenta u poslednjoj fazi izrade. Učesnici su se složili da je pred njima značajan dokument, koji otvara nove vidike razvoja vatrogastva u narednim vremenima. Autorima je odato veliko priznanje na uloženom trudu, a Strategija će biti uskoro predstavljena na terenu, kao i široj zainteresovanoj javnosti.

Sredstva za izradu Strategije obezbeđena su na osnovu projekta „Zajedno možemo da zaštitimo naše šume!“ koji DVD Kraljevo sprovodi u okviru Programa podrške „Ekosistem – podrška reformama u zaštiti životne sredine” koji realizuju Mladi istraživači Srbije, a podržava Švedska.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *